WHC-D5 tegen IJVV D3

Woensdagavond door de leider van Coen gebeld of ik zaterdag wil rijden. We vertrekken om 8 uur uit naar IJsselmuiden.

Zaterdagochtend om tien voor acht aanwezig op de parkeerplaats van het WHC-terrein. Het is lekker fris. Om tien over acht rijden we dan richting IJsselmuiden. 4 jongens bij mij in en 6 bij de andere rijdster. De leider mist nog 1 jongen en wij rijden vast, terwijl hij die jongen uit bed trommelt.

We moeten tegen een meisjes elftal. Wel lachen vinden de jongens. Makkie natuurlijk, maar daar gaan ze straks wel anders over denken.

De jongens gaan naar het veld en doen hun oefeningen.

p4224919.JPG p4224923.JPG
Dan beginnen we. De meiden zijn echt fel en schuwen het gevecht niet. Ze gaan er hard in en zo nu en dan ligt er een jongen (ja ja) op de grond. WHC heeft wel vaker balbezit en ze hebben ook meer kansen, maar ondanks dat krijgt IJVV 1 kans en benut deze dan ook direct. Het is 1-0 voor IJVV.

p4224926.JPG p4224927.JPG
De tweede helft is al niet beter. Ondertussen sterf ik van de kou op dat veld. Boven het veld hangt een grote wolk en die voorkomt dat de zon lekker schijnt op het veld.

Wel weer een kans voor de meiden van IJVV en het is 2-0. Nu zakt der jongens de moed wel in de schoenen. De scheidsrechter blaast de boel af en we gaan naar de kleedkamer. Ik ga lekker in de kantine een bakje hete koffie drinken om weer warm te worden van binnen en van buiten.