IMG_7050We zijn laat wakker. Het weer is echt slecht en na wat overleg, besluiten we zeker vandaag niet meer uit te varen richting Enkhuizen.

Het geeft wel een paar uitdagingen. De auto’s staan in Enkhuizen en die moeten toch wel opgehaald worden. Friso en Bram besluiten met diverse bussen en dan de trein naar Enkhuizen te gaan. Voor Friso een uitdaging. Hij is al jaren niet met de bus en trein geweest. Misschien wel nooit.

Ik besluit gewoon naar huis te gaan. Waarschijnlijk vaart de Kaat Mossel morgen naar Enkhuizen, maar ik kan helaas niet ook de dinsdag vrij nemen. Het werk roept.

Ik pak mijn tas in, neem afscheid van iedereen en zeg dat ik volgend jaar weer van de partij ben. Ik ga met de trein van elf uur richting Leeuwarden en daarna naar Zwolle en met de bus naar Wezep. Ik kijk weer terug op een mooi weekend zeilen. Tot volgend jaar op 7 en 8 november.

================================================================
Terug naar Waddenrace overzicht | Enkhuizen-Harlingen | Dag 1 | Dag 2 | Terug naar huis
================================================================