Vakantie in Elburg: Tuinkast

Nadat we een week gezeild hadden in Friesland (volgend jaar weer), gaan we nog een paar weken naar Elburg, naar ons eigen landje aan het water. Het wordt een werkvakantie.

Tuinkast Tuinkast

In de eerste week zijn we druk met de tuinkast. We hebben bij Steenbergen een tuinkast gekocht. Deze kast gaat onze caravan vervangen. De caravan is nu onze schuur. Op zaterdag 26 juli haal ik de kast op. Het is op een kar toch een heel obstakel. Nadat we er wat sjorbanden om gedaan hebben rijden we de kast naar Elburg.

P8021920 P8021921

Eénmaal in Elburg aangekomen komen er toch zo’n 10 ideeen voorbij hoe de kast dan van de kar af moet. Na veel discussie kiezen we er voor een boom om te zagen, zodat ik met de kar achteruit kan rijden. Ik rijd de kar naar de plek en met veel kracht tillen we hem uiteindelijk van de kar en duwen hem op zijn plek. Daarna drinken we koffie en puffen wat uit van de inspanning. Om 13:00 moet de kar terug zijn bij Steenbergen. Dan gaat hij namelijk op vakantie. Om tien voor één zijn we bij hem. Precies op tijd dus.