Woensdag: Rustdag

Een rustige dag. We slapen uit en doen wat boodschappen, kaarten op de bus, e.d. Het is stralend blauw en de zon brandt al goed op mijn rug. Ik begin het wel te voelen. De jongens hebben Duitse jongens ontmoet. Hoe kan het ook anders. Ik denk dat er van de 3000 (misschien zijn er wel meer) mensen die er zijn, er maar 20 Nederlanders zijn. We zien de jongens de hele dag niet weer.

We gaan nog even naar het strand, maar er hangt een grote wolk en na een uurtje valt er ook wat regen uit. We gaan even terug naar de tent, eten een broodje en drinken een kopje thee. Ik voel me niet lekker vandaag en slaap even een uurtje in de tent. Daarna nog wel even naar het strand. Floris heeft last van het zoute water in combinatie met het zand.

Er is ook een groot zwembad. Zijn we nog niet geweest, dus nu er maar even naartoe. Er is een 25 meterbad, een aantal bubbelbaden en een stuk waar het strand is nagemaakt. Een hele grote rubberen vloer, die de suggestie van een zandstrand moet opwekken. Ik vind dat het redelijk gelukt is. Zelf vind ik echt strand leuker. Leuk dat ruisen van de branding en zo.

Om kwart over vijf zijn we weer bij de tent. We eten rijst met een prutje en genieten nog van de lekkere avond. De temperaturen zijn echt veel beter dan in Nederland. Hopelijk zet het broeikas-effect door. Krijgen we in Nederland op termijn hetzelfde klimaat. Scheelt 1350 kilometer rijden en dat is weer beter voor het milieu.