Maandag: Veel zon en regen

We staan rond half negen op. Het is lekker weer en we ontbijten met z`n vieren. Karel slaapt uit. Om half tien informeren we bij het informatiecentrum naar de boot en de bus. Je kunt elk half uur op de bus stappen naar de boot. We hebben een 24 uurs kaartje voor alle eilanden en alle boten en alle richtingen. Niemand kan ons nog vertellen hoe het met de 24 uur zit. Komen we dus vanzelf achter.

We drinken koffie en pakken in voor het strand. De camping is zo groot dat we nog elke dag een andere route over de diverse velden lopen. Het is heerlijk op het strand. Er is weer volop zon en de golven zijn nog een stukje groter dan gisteren. Het waait iets harder. Ik zwem, slaap en zwem en slaap. Tussendoor eet en drinken we nog wat. Lekker niets doen dus.

Om drie uur (net als gisteren) betrekt het en we breken op. Om vier uur lopen we net bij de tent als de eerste druppels en de eerste donderslag weer valt. We eten pannenkoeken. Karel bakt ze en wij eten ze op. Ondertussen regent het tot een uur of half negen. Onder de bomen en in een tent lijkt het of het nog langer regent. We vermaken ons prima. Morgenochtend met de bus/boot naar Venetië. Ik ben benieuwd.