Tweede kerstdag

pc264008.JPGOp tweede kerstdag doen we nooit iets. We buiken nog wat uit van de eerste kerstdag en eten ’s middags de overgebleven restjes op. Dat is nu natuurlijk niet het geval, omdat mijn zus alles wat over was weer meegenomen had.

We hebben nog een soepie, een rollade en wat peertjes en daarmee vullen we tussen de middag onze maag. Al met al voldoende voor zo’n rustige dag.

’s Middags nog even in het Zwolse bos gelopen. Carine, de vriendin van Teunie, wil de hond even uitlaten en ze vraagt of we zin hebben om mee te gaan. Het is erg druk met auto’s op de parkeerplaats. We zijn niet de enigen die even een frisse neus willen halen. Maar op de één of andere manier merk je nooit dat er zoveel mensen op de hei zijn.

pc264027.JPG pc263997.JPG
De lucht is prachtig op te zien. De bewolking hangt laag en is erg dreigend. Het lijkt erop alsof het zo kan gaan sneeuwen of hagelen. Het is erg koud en met de dreiging van de wolken lopen we niet te ver weg. Op zo’n heideveld kun je zo moeilijk schuilen.

Na het wandelen nog even lekker bij Carine thuis koffie gedronken, pizza gegeten en naar het circus van Monaco gekeken. De kerstdagen zijn weer voorbij. We hebben het weer gehad. Op naar oud-en-nieuw.