Slaapfeest Coen

Vandaag een slaapfeest van Coen. Vorige week is hij 12 jaar geworden en het leek hem leuk zo’n slaapfeestje te geven. Eigenlijk een rare naam, omdat het helemaal niet de bedoeling is om te gaan slapen. Maar dat terzijde. Om half acht komen er 10 vriendjes op de fiets met al hun slaapspullen.

Iedereen geeft het kadootje (Geld=voorkeur van Coen) en dan stappen we op de fiets om met elkaar te gaan zwemmen. Het is redelijk druk in het zwembad, want er is een hele grote groep van de voetbalclub Owios. Maar dat mag de pret niet drukken. We eten nog een ijsje en om half tien gaan we weer naar huis. Het zwembad gaat een half uur eerder dicht dan gedacht, maar het komt toevallig goed uit.

Thuis gekomen krijgen de jongens (er is geen meisje bij) nog kroketten, frikandellen, chips en drinken. We kijken naar een film op DVD (Cars) en rond half twaalf/twaalf uur gaan de jongens naar boven. Eerst een kussengevecht en dan zogenaamd slapen. Het zou nog lang onrustig blijven. Zelf lig ik half één op bed en hoor na half drie geen geluiden meer.

’s Ochtends om zeven zitten ze allemaal weer aan het ontbijt. Bijna alle jongens zitten op voetbal en ze moeten om 8 uur weer present zijn. Zal niet meevallen na zo’n korte nacht. De drukte is er tijdens het ontbijt wel af. Ze zijn allemaal zo mat als maar kan.

Om 10 uur gaat de laatste naar het voetbal en keert de rust weer in huize Bastiaan. Gelukkig de eerste en de laatste keer voor het slaapfeest. En nu maar afwachten of Floris het ook nog zal willen. We zullen zien!