Sander bedankt

Vanavond lekker uit eten met ISIT (onze storage leverancier). We hebben nu 2 SAN’s besteld bij Sander en ter gelegenheid van al dat soort dingen en de leuke tijd die we ondertussen als partner gehad hebben, leek het ons leuk om dat te bekronen met een etentje met de hele groep Infrastructuur van de Dienst-ICT van de Hogeschool Windesheim. (IDIHW).

Sander Dekker (ISIT) heeft op advies van Willem een tafel gereserveerd bij het Pestengasthuys (http://www.pestengasthuys.nl/) in Zwolle. We krijgen een viergangenmenu aangeboden. We beginnen met champagne en we toosten op de goede afloop. Het eten is erg lekker. We krijgen vis en kwartelvlees en kwarteleitjes. Ik ben vergeten hoe alles heet, maar lekker is het in ieder geval wel. Het gaat niet om de hoeveelheid, maar om de kwaliteit waarmee alles klaar gemaakt is. Erg veel aandacht voor hoe het er uit ziet en natuurlijk veel aandacht voor hoe het smaakt.

Aan alles is gedacht. Zelfs dat we het eten opgediend krijgen op het logo van Windows. Ze houden zelfs bij het pestengasthuys rekening met het feit dat we willen migreren naar een volledige windows-omgeving.

Na afloop nog even naar de Singel. Een cafe in Zwolle waar ik in vroeger jaren een groot deel van mijn tijd doorbracht. Ik fietste er dagelijks langs en in het cafe stond een flipperkast waar we menig uur aan de knoppen hebben gezeten. Grappig dat het er na 28 (!) jaar nog steeds is.

Om ��n uur naar huis op de fiets. Lekker fris en de wind in de rug. Ik lig om kwart voor twee in bed en val als een blok in slaap. Mijn collega’s blijven achter in de Singel. Ben benieuwd of zij de zon nog zien op komen in het cafe?!

Hieronder een impressie van het etentje. Ik zie uit naar de volgende meeting met Sander. Sander bedankt!

p2234450.JPG p2234452.JPG
p2234453.JPG p2234455.JPG
p2234451.JPG p2234457.JPG
p2234468.JPG p2234465.JPG