Het ontbijt

pa183011.JPGIk heb vandaag mijn pre-conference dagje. Ik heb ingeschreven voor 2 sessies. De eerste gaat over gebruik van weblogs in ePortfolio’s. De tweede over strategieen om Open-Source succesvol te implementeren in een organisatie.

De eerste sessie was leuk de tweede vreselijk saai. Dat is dan weer minder. We zitten hier in een conferentiegebouw zo groot als hoog-katherijnen in Utrecht. Onvoorstelbaar gewoon. Er komen zo’n 50.000 mensen tegelijkertijd diverse conferenties volgen.

’s Ochtends eten we niet in het hotel. Je moet daar 10 dollar betalen voor een donut met iets zoetigs erover heen. We ontbijten bij ontarosa. Het lijkt op McDonalds maar dan alleen voor breakfast. Je kunt er ook wel lunchen, maar dan zitten wij al weer hoog en droog en koel in ons conferentiegebouw.

Rob betaalt alles. Dat is erg makkelijk. Scheelt mij heel veel bonnetje en declaraties achteraf. Ik heb zelf alleen mijn creditcard bij mij. Is toch eigenlijk wel raar, dat je zonder echt geld hier een week bent. Ook al koop je iets van 25 dollar cent, dan nog kun je betalen met je creditcard.

pa193029.JPG pa193032.JPG
pa193039.JPG pa193049.JPG
We lopen ’s ochtend in 15 minuten naar het conferentiegebouw. Het is dan al redelijk warm, maar omdat je de hele dag binnen zit is het toch wel even lekker. We lopen in een straat waar alleen maar winkels zijn. Volgens mij wonen er helemaal geen mensen in dit deel. We zien alleen maar conferentiegangers.

Elke dag kijk ik even naar het nieuws rondom Wilma. De storm raast nu met 8 miles p/h richting Florida en heeft windsnelheden van 280 km per uur. Dit is de zwaarste storm tot nu toe. Ik ben wel een beetje zenuwachtig en aan de andere kant is het erg spannend zoiets mee te maken. We vertrekken misschien een dag eerder dan gepland. Morgen hoor ik meer daarover.