Eerste week zit er op

Nu 1 week verder en het hardlopen bevalt goed. Ik heb een leuk relaxed schema en het is goed gezellig met de buurman. Om de dag nu van 19:45 tot 20:15 hardlopen afgewisseld met wandelen. Is goed te doen. Ik heb nauwelijks spierpijn wat me dan weer verbaasd, omdat ik nog nooit iets aan sport gedaan heb. Ik fiets ‘s ochtend 8 km heen naar mijn werk en dan ‘s avonds dezelfde 8 km weer terug. Daarnaast loop ik zo nu en dan een rondje over de dijk bij mijn werk. In schat ook ongeveer 5 km. Dus helemaal stil zit ik nou ook weer niet.

Week1-schema

Vandaag en morgen zijn 2 rustdagen. Maandag dan weer verder en zo nog negen weken te gaan. 1 mei moet ik er klaar mee zijn en dan de 10 km en dan zoals mijn buurman zo mooi als zei": “De halve marathon komt dan ook al in beeld”. We zullen zien.