Neuruppin 7 januari 2012. We gaan naar huis. We pakken alles weer netjes in de koffers nemen afscheid van een ieder in het AZC en rijden dan 620 km terug naar huis. We nemen niet dezelfde weg, maar gaan dit keer over Hamburg. Ook nu weer mooie wegen en nergens file. Na Bremen zijn ze wel aan het werk aan de weg, maar echt veel tijd kost ons dat niet.

Bij Cloppenburg de snelweg af en dat is wel jammer. Onderweg hagelt het nog flink en moet de snelheid er even uit. Gelukkig duurt het niet lang. We komen de grens over bij Zwartemeer. We rijden op de A37 zo rond de 130 en bij het passeren van de grens zien we ineens een flits. Staan we op de foto. Bekeuring zal wel volgen. Wel raar, want 100 meter verderop mag je volgens de borden 130 km per uur rijden, een kadootje van het huidige kabinet Rutten.. Nou we zien de bekeuring wel binnen komen.

We zetten Safa in Zwolle af en rijden dan naar Wezep. We kijken terug op een mooie kleine week Duitsland. Moeten we vaker doen zeggen we tegen elkaar. We pakken alles uit, zoeken de post bij elkaar en gaan net als de hele week al vroeg naar bed.

route-heen-en-terug01
Een mooi rondje Duitsland. Een kleine 1400 km gereden.