Zandbak eruit, stoep erin

PergolaEen tijdje geleden de zandbak onder de pergola verwijderd. Eigenlijk speelden de kinderen er toch niet meer in. We wilden die ruimte onder de pergola wel weer eens nuttig gebruiken. Nadat de zandbak eruit was gehaald, bleef er een gat achter. Even wat zand halen en dan een vloertje erin leggen.

Vanmiddag is dan het moment. Bij Teunie op school zijn ze het schoolplein aan het verbouwen en daar lag nog een berg witzand. Eerst even de kar bij mijn broer ophalen en dan een kruiwagen of drie mee naar huis. Drie kruiwagens blijkt ook precies voldoende. Even flink aanstampen (mijn gewicht komt weer eens van pas) en daarna waaltjes en stoeptegels instraten. We komen nog een paar stoeptegels te kort, dus even terug naar het schoolplein voor wat oude tegels.

Het resultaat mag er weer zijn. Twee stoeltjes erop en zitten maar. Vuurkorfje voor de koude momenten erbij zetten en dan is alles klaar. Teunie brengt de kar weer terug. We zitten nog even onder de pergola om van het moment te genieten.