Woensdag

p7201890.JPG’s Morgens niets gedaan. De jongens gaan boogschieten om 11 uur. Het duurt een uurtje. Floris is kleiner dan de boog, dus die mag niet mee doen. Tussen de middag even met mensen op de camping gesproken. Zij dachten er over om even naar Jersey of Geurnesey te gaan. Vanaf Barneville-Carteret ongeveer 1 uur varen. Omdat wij ook gekeken hadden naar een vakantie op Geurnesey leek ons dat ook wel leuk. Even naar Barneville-Carteret waar de boot vertrekt. Ongeveer 30 km hier vandaan. Zwembroeken mee, want er moet ook een heel mooi strand bij zijn. Onderweg weer schitterende landschappen gezien. Erg heuvelachtig. In Barneville-Cartetet op zoek naar de boot. De boot vertrekt alleen ’s ochtends, dus hij zal er wel liggen. We hebben de boot niet gevonden. Dus op naar het mooie strand.

p7201893.jpgEcht een prachtig gezicht. Een enorme drooggevallen zandbank en de zee 5 minuten lopen. Het wordt hier snel vloed, dus Karel en ik duiken maar eens in de grote rollende golven. Het water is lekker. Ik denk zo’n graad of 20. Ondertussen komt het water steeds hoger en moeten we onze kleren verplaatsen naar een betere lokatie. Uiteindelijk eindigen we vlakbij de rotsen. De jongens bouwen een groot rond gat met een wal er omheen. Als de zee dan komt dan blijft het tenminste staan. Als de zee er éénmaal is, wordt alles in één golfbeweging weggespoeld. Karel zit er midden in. Daarna gaat Karel nog even andere jongens helpen met het verstevigen van hun bouwwerk. Ook daar slaat na vijf minuten het noodlot toe.

p7201918.jpgWe kleden ons aan en eten nog een pannenkoek met suiker. Daarna rijden we weer toeristisch naar huis. Iedereen onder de douche en om elf uur is de gehele familie weer ter ruste en dromen we over de afgelopen dag.

Weer een leuke vakantiedag voorbij.