Zaterdag 31 juli 2010.

Dag15-Lefkas-2010-07-31-001 Om half zeven staan we op. We pakken de laatste dingen in de koffers. We eten nog een broodje en vertrekken dan richting de bus. We nemen afscheid van de boot en rollen alle koffers van de steiger. We kijken terug op een schitterende zeilvakantie.

Om tien over half acht rijden we met de bus naar het vliegveld van Preveza waar het wachten gaat beginnen. De jongens zingen nog even in de bus “een potje met vet”  en “we gaan nog niet naar huis”. Weet niet helemaal zeker of iedereen het op dit tijdstip al kan waarderen. Maar goed gezellig is het wel.

Op het vliegveld achteraan sluiten. Daarna eerst de bagage inchecken en dan door de doaune. We kunnen rond half tien naar het vliegtuig lopen en onze plek opzoeken.

Het vliegtuig vertrekt en daarmee is de vakantie toch echt nu voorbij. Om tien voor twaalf landen we op Schiphol. 17 graden en regen. Hallo wij zijn terug. Nederland zoals we gewend zijn.

Bagage ophalen, Quick Parking bellen en dan naar huis. Dan nog even in de file bij de wegwerkzaamheden en uiteindelijk zijn we rond 14:30 thuis. Alles uit de auto en lekker rustig bijkomen op de bank. Wat een leuke vakantie. Volgend jaar misschien wel weer? Wie weet?

Terug naar het dag-overzicht | Dag 14 | Dag 15