Leolux Tango

p1314339.JPGDe bank is er. Na amper twee weken staat ie dan bij ons in de kamer. Nu zie je toch wel dat die andere bank oud is. Nu nog even doorsparen voor een tweede Leolux Tango.

Het leuke van de bank is (vinden wij) dat je de zijkanten van de rugleuning en de zijkanten van de zitting omhoog en omlaag kunt doen. Als je eens lekker lang (als dat voor Teunie en mij mogelijk is met onze korte lengte) uitgestrekt op de bank wilt liggen je de zijkanten naar beneden kunt klappen. Jammer is wel dat je er niet op kunt zitten. Daar zijn de scharnieren toch niet sterk genoeg voor.

p1314342.JPGp1314340.JPGVanmiddag om half vier staat de mannen van Meijer Wonen al voor de deur als ik aan kom fietsen. Ze waren vroeger dan gepland, maar gelukkig hebben ze zich even vermaakt in de speeltuin voor ons huis. Waar zo’n speeltuin al niet handig voor is. De bank past net door de voordeur en door de kamerdeur.

Voor Teunie is het nog een verrassing dat de bank er is. Ik ben zaterdag gebeld dat ie dinsdag afgeleverd kon worden. Leek mij leuk om niets te zeggen en plots staat ie dinsdag dan in de kamer. Is natuurlijk echt leuk. En zo is het dan ook gegaan. Teunie vol verrassing en hoe is dat nou mogelijk.

Ik hoop dat we er nog jaren plezier aan mogen beleven. Zal wel lukken. Het model “Tango” van Leolux is nu 20 jaar oud en gezien het tijdloze design zal het over 20 jaar nog verkocht worden.