Heat up the street

pa213082.JPGElk jaar is er op de donderdagavond een groot feest. We gaan naar de Universal Studios en het thema is “Heat up the street”.

Het is een straat waar langs de kant allerlei etenswaar staat, waar je dus onbeperkt van kunt eten. Als je wilt kunt je 10 kilo aankomen van al dat eten.

Naast al dat eten zijn er ook allerlei live-bandjes. We belanden bij The Groove, een grote disco waar een disc-jockey ‘live’ music draait. Ik dans en praat met veel mensen. De meeste Amerikanen kijken maar raar op van al die Nederlanders op de dansvloer. We staan met zo’n 20 Nederlanders op de vloer en het worden er steeds meer.

pa213113.JPGHet is erg gezellig en ik ga helemaal uit mijn bol. Dit keer word ik niet door de uitsmuiter aangepakt om te zeggen dat je niet mag dansen (zie weblog Cork). We hebben een kaartje om onze nek waar je naam op staat, dus dat is een mooie ingang bij vele mensen. Ik pak het kaartje en zeg hun naam en dan laat ik hun mijn naam ook zeggen en zo zijn we dan aan de praat. De meesten zijn zelf ook al wel eens in Holland geweest en dan natuurlijk alleen in Amsterdam. Uiteindelijk zijn het allemaal mensen van Educause die op de dansvloer staan.

Om half twaalf zitten we weer in de bus en het zweet staat op mijn rug. We drinken daarna nog iets in een zgn Ierse Pub en om één uur duik ik mijn bed in. Mijn oren suisen, maar ik ben te moe om er lang naar te luisteren. Ik word om kwart voor zeven wakker en heb lekker geslapen. Volgend jaar weer naar een feest van Educause.