Eindelijk

leolux-tango.jpgNa drie weken treuzelen hebben we dan de knoop doorgehakt. We hebben besloten de Tango van Leolux bank nu vandaag te kopen. Ik heb vanmiddag na half vier geen afspraken meer, dus spreek ik om vier uur af met Teunie bij de woonboulevard in Zwolle.

De bank is zowel te koop bij Batjes als bij Meijer Wonen. Teunie heeft een lichte voorkeur voor Batjes en ik voor Meijer Wonen. We gaan eerst dan maar eens even kijken bij Meijer. We zitten even op de bank en gaan dan even naar Batjes. Ook daar maar even op de bank gaan zitten. Toch nog even een discussie waar we hem zullen kopen. We doen kop en munt. Kop is Meijer, munt is Batjes. Het wordt kop. Nog maar een keer naar Meijer Wonen.

leolux-tango-beweging.jpgWe lopen binnen, zeggen tegen de verkoper dat we de tango willen kopen. Hij geeft mij een kopje koffie en we babbelen wat over de bank. De bank is 20 jaar geleden ontworpen en nog steeds veel verkocht en als een soort eerbetoon aan het ontwerp is er nu bij Leolux een actie. Je krijgt 20% korting op de bank. Leuk meegenomen. En omdat we al meer spullen (eigenlijk alles wat we aan meubels in de kamer hebben staan, behalve de bank) gekocht hebben bij Meijer krijgen we ook nog een korting van 100 euro. Ook weer meegenomen.

We hoeven niet aan te betalen en als de bank wordt afgeleverd krijgen we gewoon een rekening. Geen gezeur met geld aan de deur. Wel een kwestie van vertrouwen, maar toch mooi dat het tegenwoordig nog kan.

Nu maar drie weken wachten en we hebben de nieuwe bank. Ik ben benieuwd.