Eerste dag

pa193051.JPGEigenlijk is het vandaag de eerste echte conferentiedag. Er zijn nu echt veel mensen op de vloer en je staat nu ook langer in de rij voor koffie.

Leuke van zo’n reisje is dat je met verschillende mensen van verschillende Hogescholen en Universiteiten praat en dat je merkt dat wij het nog niet zo gek doen. Dat netwerken is een leuke bezigheid.

Vanmorgen weer gegeten mij het breakfast-winkeltje. Ze herkennen ons en dat is leuk in zo’n groot land (heeft er natuurlijk niets mee te maken). We lopen weer langs de straat en de rust die al die auto’s uitstralen is uniek. In Nederland raast het verkeer en hier is dan niet zo. Waarschijnlijk door de grotere motoren (V6 en zo). Elke avond spuiten ze hier uren lang de boel nat, dus ’s ochtends is de luchtvochtigheid enorm. Ik geniet toch wel van het weer. Elke morgen wakker worden met een zonnetje en altijd in je korte broek naar het werk. Ik blijf hier gewoon en doe mijn werk via MSN en skype.

Na de conferentie nog even met Wijnand en Rob naar Concord geweest. Ze willen ons wat nieuwe dingen laten zien. Na de eerste muisklik zitten we dik in een enorme discussie die na een half uur afloopt met de zin: “we will look at it”.

We eten bij de chinees. Op de buitenkant staat dat je er kunt wokken en dat lijkt ons wel wat. Wijnand gaat niet mee, wel jammer want wel wilden nog even lekker doorbomen over de demo van Concord. Dus gaan Rob en ik naar binnen. Blijkt het toch gewoon een restaurant te zijn. We bestellen zeebaars en krijgen in tegenstelling tot wat we tot nu toe gewend waren eindelijk eens gewone porties. Ik krijg gewoon een normaal glas cola en Rob drinkt een Heineken. De vis is erg lekker. Dit is het lekkerste eten tot nu toe.

In het hotel spreken we af nog even te gaan zwemmen. Lekker in het grote ronde bad je baantje trekken. Wel een rond baantje natuurlijk. Het is 9 uur en we genieten nog van de warmte.

Ik val om half twaalf in slaap!