Duinrell

Vandaag 22 jaar getrouwd en we gaan met de caravan naar Duinrell (Foto-overzicht). De kinderen wilden er altijd al eens naartoe en het is tenslotte schitterend lekker weer. Mijn caravan staat op het landje in Elburg en vanuit Elburg rijden we dan naar Wassenaar. Het is rustig op de weg. Om half vier zijn we er. We melden ons bij de receptie en we krijgen een plekje toegewezen op het ‘eiland’. Voor ons plekje staat een grote eikenboom en die neemt alle zon weg. Het plekje naast ons is nog leeg en die ligt volop in de zon. We vragen bij de receptie of we niet 1 plek op mogen schuiven en dat mag.

We huren fietsen. We richten ons plekje in en stappen dan op de fiets om even lekker naar het strand te gaan. Het is drie keer links om en iets minder dan 5 kilometer fietsen en dan ruiken we de zee. Het waait redelijk, maar de zon is nog steeds fel, dus kun je goed op het strand zijn.

We eten lekker een scholletje en fietsen om acht uur weer naar de caravan. We hebben gratis kaartjes voor het tiki zwembad. Een erg leuk zwembad. Je mag er maximaal 2 uur in en anders moet je bij betalen. Omdat we op het ‘eiland’ staan mogen we gratis zwemmen.

Om elf uur ruimen we de rommel op en gaan we lekker slapen.

Leuke van Duinrell is dat je én in het attractiepark kunt én kunt zwemmen in het tikibad én lekker dicht bij de zee zit.

Omdat het mooi weer is genieten we erg van die paar dagen dat we weg zijn. ’s Ochtends zijn de kinderen in het zwembad of in het attractiepark en ’s middags zitten we lekker op het strand. We eten ’s avonds lekker in een leuke strandtent en fietsen dan weer naar de caravan. Wat een luxe zo’n paar dagen eruit.

Zaterdag rijden we de caravan terug naar Elburg en slapen nog een nachtje op ons landje. Zondag gebruiken we om alles netjes op te ruimen en als het om half vijf begint te regenen gaan we naar huis.